tips til ferien i lyon

4 tips til ferien i Lyon

Skal du snart på ferie til Lyon, og vil du gerne være sikker på, at du kommer hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen, har vi her et par gode rejsetips til dig.

Der er jo masser at tage fat på, når du skal til den franske storby. Derfor kan det også være godt at lægge en slagplan hjemmefra, så du får tid til at opleve alt det, du gerne vil nå, når du er i Lyon.

Snyd ikke dig selv for at spise i Lyon

For det første må du ikke snyde dig selv for at tage ud at spise, mens du er i Lyon. Byen gemmer på en lang række kulinariske oplevelser i særklasse, så har du en aften eller to, hvor du ikke har planer, kan det virkelig være en god idé at prøve at spise på en af de mange vidunderlige spisesteder i byen.

Er du ikke sikker på, hvor du skal tage hen at spise, kan du jo evt. overveje at tage en tur på Bouchon Tupin, Le Neuvième Art eller Les Bons Vivants, som blot er nogle af skønne restauranter i byen.

Vælg det bedste hotel i Lyon

Når du skal til Lyon, er det jo også vigtigt, at du kommer til at sove godt. Lyon er jo en storby, så der er mulighed for at få et hotelværelse lige efter din smag og pengepung. Om det så er et billigt hotel nær motorvejen, eller om du gerne vil sove i en 5-stjernet seng, kan du finde det i Lyon.

Skal det være det bedste af det bedste, kan du jo bl.a. overveje at booke dig ind på InterContinental Lyon, Sofitel Lyon Bellecour eller Cour des Loges Lyon, som alle er hoteller med fem stjerner.

Smag på vin fra Rhône-dalen

Er du glad for vin, kommer du heller ikke uden om en vinsmagning eller to, nu hvor du er nær Rhône-dalen. Vinsmagning bør jo være en fast del af alle ture til Frankrig, næsten uanset hvor i landet du så skal til.

Men nu hvor du skal til Lyon, er det jo oplagt at besøge en af de mange vinproducenter eller vingårde i eller omkring Rhône-dalen, hvor du finder noget af det bedste vin, som Frankrig har at byde på. Her kan du komme helt ind under huden på den franske specialitet fra dalen med det velklingende navn.

Oplev Olympique Lyon

Sidst, men ikke mindst, kan vi naturligvis også anbefale dig at komme en tur på Parc Olympique Lyonnais, hvis du har mulighed for det, og hvis du bare er den mindste smule interesseret i fodbold. Dette smukke stadion har en stolt historie af højintense og vigtige kampe bag sig, og det er altid en oplevelse at se fodbold live på disse tribuner.

Er der ikke en hjemmekamp for byens hold, mens du er i Lyon, kan du jo også altid bare vælge at tage forbi til en rundvisning af det populære stadion, så du kan få lov til at se det hele indefra. Men en kamp på lægterne er nu engang det bedste, du kan opleve på Parc Olympique Lyonnais.