Er tablier de sapeur stadig på menukortene i Lyon?
Sprød panering, delikat sennepsmarinade og en råvare, der deler vandene. Tablier de sapeur – Lyons
Din danske guide til Lyon – oplevelser, mad og kultur
Sprød panering, delikat sennepsmarinade og en råvare, der deler vandene. Tablier de sapeur – Lyons
Grønne silke var engang Lyons store stolthed – i dag er det smaragdgrønne coussins de
Forestil dig duften af nybagt brioche, der blander sig med den pikante aroma fra en
Forestil dig duften af friskmalet peber, et strejf af hvidløg og den karakteristiske, let nøddeagtige
Sprød butterdej, silkeblød fars og en glimtende gelé, der fanger lyset fra Rhône – der
Kan du dufte den varme saucisson, høre bestikket ramme de patinerede træborde og mærke morgensolen
Lyon er ikke kun gastronomiens hovedstad – det er også porten til et af Frankrigs
Lyserød som sommerens første pæon, knasende som karamel på en kold vinterdag. Tarte à la
Knaser lyden af markedskulisser, og dufter det pludselig af salt havbrise midt i Lyons bankende
Forestil dig duften af smør, hvidløg og frisk persille, der blander sig med den liflige
Seneste kommentarer