slotsophold tæt på lyon

Tag på slotsophold tæt på Lyon

Vil du gerne opleve noget magisk, noget særligt, og noget udover det sædvanlige, kan du i den grad glæde dig til at komme på slotsophold tæt på Lyon.

I og omkring Lyon ligger der et hav af slotte, hvor du kan være heldig, at der er åbent for overnatninger, så du har mulighed for at tage på et ægte franskt slotsophold.

De franske slotte er i en liga for sig

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til slotte, så er Frankrig i en liga for sig selv. Hvis du aldrig har været i Frankrig, har du sikkert alligevel set en masse af de franske slotte, hvis du fx har set Tour de France hver sommer. Uanset hvor i landskabet de befinder sig, er der gode chancer for, at der er et slot inden for en radius på et par kilometer.

Og sådan er det næsten hele vejen igennem Frankrig. Og området omkring Lyon er naturligvis ingen undtagelse. Her finder du også en lang række af de storslåede autentiske franske slotte.

Find mange gode slotsophold i nærheden af Lyon

Vil du gerne på ophold på franske slotte nær Lyon, bliver det ikke svært for dig at finde et slot, du kan booke en overnatning eller to på. Faktisk bliver det sværeste nok at finde ud af, hvor du gerne vil booke dig ind, da der er så mange fine slotte, som du kan vælge imellem.

Når du så har besøgt et af de franske slotte nær Lyon i år, kan det jo være, at du har lyst til at tage på opdagelse i en anden del af Frankrig næste år. Uanset hvor i landet du er, er der gode chancer for at finde slotsophold for dig og din familie.

Book i god tid hvis slottet er velbesøgt

Når det kommer til de franske slotte, og især dem der er åbne for overnatninger, skal du være opmærksom på, at de tit er velbesøgte. Der er mange andre turister, der ligesom du selv, har lyst til at overnatte på et ægte fransk slot.

Derfor kan det være en rigtig god idé at være ude med din booking i god tid, så du er sikker på, at du kan få et værelse på lige netop den dato, hvor du har tænkt dig at lægge vejen forbi området omkring Lyon.

Kør-selv eller fly til Lyon?

Når du skal på slotsophold ved Lyon, er der jo flere gode muligheder for at komme frem og tilbage. Lyon er jo ikke længere væk, end at du sagtens kan køre dertil, hvis du har mod på det.

Har du ikke en bil, eller er du ikke interesseret i at køre selv, kan du også sagtens flyve direkte fra Kastrup til Lyon. Du kan blandt andet rejse med EasyJet, hvis du ikke har lyst til at have nogle mellemlandinger undervejs, da der er en direkte rute fra CPH Lufthavn til Lyon-Saint-Exupéry Lufthavn. Og med EasyJet kommer du billigt afsted.

Få en oplevelse ud over det sædvanlige

Så du kan godt forberede dig på at få en oplevelse, der er lidt mere speciel, end når du plejer at bo på hotel i udlandet. Det er jo noget helt særligt at bo på et slot, og har du aldrig prøvet at bo på et slot før, er det virkelig noget særligt, første gang du oplever det.

De fleste franske slotte har det jo også med at ligge i noget storslået natur, samtidig med at der ofte også er egen restaurant på slottet. Dermed er det alle dine sanser, der får en oplevelse for livet, når du tager på slotsophold ved Lyon.