husk snorkelsæt til børnene

Tre gode grunde til at huske et snorkelsæt til børnene når du pakker tasken til turen sydpå

Når man skal på ferie sydpå, er noget af det vigtigste, og kedeligste, man skal tage sig af, bagagen. Ikke nok med at man skal bestille flybilletter. Nej, der skal også laves logistik på hvad man skal pakke, hvornår man skal pakke det, og hvordan man skal pakke det.

Derudover skal man sørge for at børnene har alle deres ting med og at de husker alt det, de selv skal huske. Selvfølgelig er der nogle gange noget man glemmer, men der er nogle ting som man simpelthen bliver nødt til at huske for, at det bliver en god ferie. Snorkelsæt til børnene er en af dem. Læs mere herunder om hvorfor, lige præcis snorkelsæt er så vigtig

t at huske.

Et snorkelsæt åbner en helt ny verden

Et snorkelsæt er en ting man bare ikke må glemme, netop fordi havet sydpå er så stor en del af grunden til, man tager derop. Udover kulturen er sol og vand noget af det største turiststeder kan byde på, og helt klart det børnene glæder sig mest til.

Livet under overfladen byder på mere end man kan forestille sig, og det er meget sjovere sydpå end i Danmark. Vandet er for det meste klarere, og der er så mange seje dyr, alger og planter man kan kigge på. Lige fra hurtige fisk til ulækre krabber til farverige koraller.

Desuden er det meget sjovere at lege i vandet når man kan se under det. Forestil dig at være en havfrue der bare lige svømmer igennem et koralrev. Det er himlen for børn, og det er derfor vigtigt, at man har udstyr med der gør det muligt.

Det holder ungerne beskæftigede i timevis

Endnu en god grund til at huske snorkelsættet er, at verden under vand holder ungerne travlt optaget i timer af gangen. Det er timer hvor du kan ligge og sole på stranden. Timer hvor du kan slappe af og læse en god bog.

Eller timer hvor du kan tage en lur eller gå en tur hvis du har en ægtefælle eller en anden du er taget på ferie med, der kan holde øje med dem. Og hvis det bliver alt for kedeligt, kan du altid hoppe i vandet med dem og se, om du også kan finde nogle skatte under havet.

Hvis du glemmer det og de pludselig skal bruge det

Hvis du glemmer snorkelsættet og I pludselig skal bruge det kan man godt komme ud for, at man skal spilde en hel dag på at opstøve et sæt.

På turistede steder kan man f.eks sagtens komme ud for, at de er udsolgt. Og så bliver børnene kede af det fordi, de gerne vil ud og bade og se på nogle fisk. Og det er synd for alle parter.

Hvis du mangler et godt snorkelsæt

Hvis du ikke har snorkelsæt til ungerne, men gerne vil anskaffe dem nogle, er der masser af muligheder for at få fat på et par sæt. Du kan grave dine egne gamle frem, købe nogle brugt eller låne af andre. Men hvis du ikke har nogle gamle og I snart skal afsted, så bare rolig. Du er ikke fortabt.

Der er mange steder der sælger snorkelsæt, og steder hvor du kan få en god pris. Specielt når det begynder at blive varmt er der mange butikker der har snorkelsæt på tilbud. Her kan du også finde de rigtige sæt. Nogle der passer til børnenes hovedform, og nogle som butikkerne kan stå inde for så du sikrer dig, at du og dine børn får den bedste ferie I kan få.